28 april 2009

Mio min Mio

Idag är det en månad sen du föddes. Var har tiden tagit vägen ? det känns som igår.
Jag tänkte fira din enmånadsdag genom att ta en promenad ner till havet och sätta mig så vi kan prata lite du och jag. Och så tänkte jag ta kort på dom fina vitsipporna i fårhagen bredvid bryggan så det blir lite fint här i din blogg med. Helst hade jag velat ha dig härnere hos mig så jag kunde firat och kramat och pussat på dig hela dagen, och det vet jag att din pappa hade velat med. Men vi tänker på dig älskling, allt vad vi orkar. Hoppas du känner det i ditt lilla änglahjärta. Kram mamma

8 kommentarer:

Cina sa...

Jag har hittat till din blogg idag. Jag har läst, läst och läst. Du är modig och stark som vill dela med dig av både glädjen och sorgen, det som berör alla djupt i hjärtat. Känner dig inte men från en mamma till en annan: En varm kram!

Mamma Melissa sa...

Hej Mio!
Idag är du en månad gammal i Himlen. Jag hoppas att mina flickor har visat dig alla de bästa ställena för kojbyggen och bus, men också låtit dig besöka kikänglarna!

Ja, alla änglar och änglaföräldrar behöver kikänglarna då man kan få se varandra, även om det är på håll!

Så busa nu en massa och ät hur mycket glass och jordgubbar som helst!

Anonym sa...

Kram på er idag, en månad sedan ni blev föräldrar, men miste er son, och det känns säkert fortfarande lika overkligt, ofattbart... Jag läser dina helt ofattbart vackra texter, Jessica, och sitter med gåshud på armarna i sommarvädret. Om ni vill byta miljö, göra en liten resa, unna er några dagars semester så står våra dörrar här i Göteborg alltid öppna för er!

Kram till er båda från kusin Sara

Michelle sa...

Läser dina ord och tankar varje dag. Skänke ridag extra många tankar och varma kramar till er.


Från norrköping.

Lilja sa...

Jag finns kvar här. Inte alltid så närvande med inlägg, men alltid finns ni i mina tankar. Nu när min ängel är 19 år så tänker jag inte längre i termer som timmar, dagar eller månader, knappt år. Men jag vet så väl hur det kändes då, för länge sen när varje mage på stan, varje barnvagn på Ica, varje barnskrik i centrum skavde i mitt känslocentrum. Jag minns att jag grät, morgon, middag, kväll. Sömnen befriade mig från värken, jag minns. Så jag förstår även om jag aldrig riktigt kommer förstå hur det känns för just Dig. Så ett stort GRATTIS till er Mio som blivit en månad idag!

"Mormor Lena" sa...

Grattis på 1 månadersdagen lilla Mio! Idag tänder vi fina ljus för dig!

Unknown sa...

Grattis lilla Mio på din en månaders dag......vi tänder ljus i dag och tänker på dig,din mamma och pappa
Kram

Amanda sa...

ååååh lilla vännen. ja tiden går väldigt fort. mio kommer garanterat att se ner på en en dag som denna o känna hur ni tänker på honom. han kommer alltid att finnas med er. glöm aldrig det. Kram Amanda