28 maj 2009

2 månader idag

Idag vår älskade lille änglaprins skulle du fyllt 2 månader. Vi saknar dig härnere hos oss, och tänker på dig ofta ofta. Du finns alltid i våra hjärtan och du finns i allt vackert omkring oss.
Idag har du fått fina blommor på din hylla och ett hjärta med ditt namn i. Vi har även planterat ditt vackra äppleträd som vi fått av barnen och föräldrarna på mitt jobb. Det blir fint att se det växa här i vår trädgård. Foto på Mios träd kommer...

6 kommentarer:

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Grattis på tvåmånadersdagen, Mio!:.) Nu blir det tårtkalas i Himlen igen:.))

"Mormor Lena" sa...

Ja, tänk att det redan har gått två månader! En liten kille kom och förändrade världen för er, för oss, och ingenting blev som det var förut. Han har påverkat så många människor och fått oss alla att förstå att vi måste vara rädda om varandra, här och nu i just detta ögonblick. Vi tände ett ljus på morgonen och det ljuset har lyst hela dagen. För Mio och hans mamma och pappa. Kram!

Anonym sa...

vad tiden går fort. nästan skrämmande. mio har det säkert jätte bra i himmeln tillsammans med alla andra änglabarn o idag är det säkerligen tårtkalas som mamma melissa säger. kram

Sofia sa...

Grattis Mio på 2 månadsdagen!
Ät mycket tårta där uppe med alla dina ängla kompisar.
Så firar vi dig här nere med att tända ditt ljus.
Kram Sofia

Lina - mamma till änglabarnet Emilia sa...

Hej.
Läser din blogg lite då och då och jag kan ju inte göra annat än att skicka en kram.
Såg att du börjar jobba på måndag. Jobbar du också på förskola?
Jag själv började jobba för 1månad sen och det är helt blandade känslor. Det är det svåraste jag gjort eftersom att det blir så uppenbart att man inte har sitt älskade barn men samtidigt är det skönt för att jag har börjat förstå att det verkliga livet inte har stannat där man själv stannat. Att träffa alla barnen på mitt jobb har varit jätte skönt men det är ju olika för alla. Jobbar själv på förskola så ..
Hoppas du mår så bra du kan!
Kramar Lina

Lina - mamma till änglabarnet Emilia sa...

Ja, idag är det våran dag!
Kan hålla med om att det är bra att pröva jobba. Jag försöker kombinera sorg och arbete, visst det går sisådär och känslorna blir mycket starkare men, jag är så otroligt glad att det är barn jag jobbar med för de är inte lika frågande, dömande osv, att ha förstående kollegor är ett stort plus.
Jag hoppas det går bra för dig att börja jobba!
Kram!