29 juni 2009

glömt mig?

Nu har min läkare, utan att meddela mig gått på semester tills den 7 juli, och lämnat mig utan recept på mina små piller som hjälper mig att sova. Undrar hur han skulle må om han fick vara vaken en vecka? Trevlig semester på dig Herr överläkare. Hoppas du har det riktigt skönt och vilosamt under din ledighet.

Broderiet finns att köpa på www.fuldesign.se. Funderar på att köpa ett par för jag kommer att ha några timmar över att fördriva..nattetid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jessie vännen! Om ilskan är dig ifatt så ring herr eller fru klinikchef, det brukar ta skruv. Om inte det hjälper, så skriv igen så ska jag hjälpa dig vidare. Har haft denna oturen ett par ggr i livet, men det brukar alltid reda sig. Jag brukar alltid köra med strofen" Okej, vad heter du? Aha, förnamn efternamn - om jag då blir sämre så är det ditt ansvar och då har jag ju ditt namn nedskrivet här. Dessutom det du och jag pratar om nu är du som läkare skyldig att skriva ned i journalen, så hur tycker du att jag bäst ska klara mig?" Det är ju aldrig kul att behöva "hota", böna eller be... men någon måste ju ta ansvaret för ens välmående. Sen rent praktiskt för att få ut medicien, så vänd dig till akuten. De är skyldiga att hjälpa dig. Alternativt förlossningen, de VET ju verkligen vem du är och varför du behöver tabletterna. Men, det är klart inte kul att behöva åka dit och se och höra andra föräldras lycka. Ring sjukvårdsupplysningen och fråga hur du ska gå till väga. Sömn är ju A och O, i sorgearbetet... Tänker på dig! All lycka till sändes dig och gubben. Kram! / Lilja

"Mormor Lena" sa...

Vad är det som händer när omsorgen/ansvaret/respekten om patienter inte är större än så här? Det måste finnas någon annan läkare där som går in och "tar över" när det är semestertider. "-Jaha doktor Karlsson har semester... Vem kan jag tala med istället? Jag behöver förnya ett recept."

jessi, mios mama sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Suck... så dåligt!!! Håller med Anonym -kontakta chefen!

jessi sa...

Någon har förbarmat sig nu och visat stort förtroende och medmänsklighet.Så tack för det, det hjälper mig genom dom jobbiga nätterna.

Jack sa...

Usch... Tycker inte om sjukhus just för den anledningen. Dom flest sjukhus är dålig på att informera och hjälpa patienter. Jag åkte in på akuten för något år sedan, vi trodde att det var blindtarmen som skulle tas bort. Det ända läkaren gjorde som jag hamnade hos, det var att han först försvann ut i över en timme efter att bi fått suttit och väntat på akuten i flera timmar. Sedan kommer han in efter ungefär 1,5 timmar och skickar oss vidare till en annan läkare. Där fick vi sitta och vänta i över en timme också. Det läkaren hgjorde som vi blev iväg skickade till - det var att han skrev ut en microlax, sedan skickade han hem mig. Då låg han inte särskilt högt i status hos mig...
Dina sömnproblem - uppstod dom när eran son dog, eller har du haft dom ändå?
Hoppas att det är en grej som inte är känsligt att snacka om. I sådana fall ursäktar jag mig, redan nu.
Svara gärna på min blogg!

Mvh/Jack
www.metrobloggen.se/JackEriksson