02 juni 2009

Drömjobb

Idag blev jag erbjuden ett drömjobb. Kulturskolan har sång och läs-stund för små barn på biblioteket i Karlskrona. Dom letar med ljus och lykta efter någon som kan både sjunga och spela gitarr. Det kan jag ju göra, iallafall på en nivå som en ettåring uppskattar. Dessutom har jag ju min pedagogiska utbildning. Ja det hade varit ett drömjobb. Om jag klarat av att ta mig an ett nytt projekt nu. Men jag fick tacka nej. Nu skall jag klara av detta först. Ett mardrömsjobb.

3 kommentarer:

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Vi fungerar så olika i sorg. Vissa bara måste ha nya miljöer, då de gamla påminner för mycket om förväntningarna och annat.

Andra bara måste ha de gamla miljöerna, då det känns tryggt och invant.

Kom på vad som känns rätt för dig och kör på det. Nya projekt behöver inte vara jobbiga, det beror liksom på vilken sorgetyp man är.

Anonym sa...

Det låter enklare att ha ett drömjobb i en ny miljö än ett mardrömsjobb i en gammal miljö. Men det är som Mamma Melissa säger, DU måste hitta DIN väg.

Se bara till att det är DIN väg och inte vad som andra "förväntar" av dig. (förutom FK då, de kanske kan grunda beslut på sånt där....)

KRAM Petra

"Mormor Lena" sa...

Jobbet låter som klippt och skuret för dig! Du har en unik förmåga att fånga barns intresse och engagemang med din röst och din gitarr. Men det går fler tåg! Kram!