26 augusti 2009

Papparadio


För ett tag sen blev vi kontaktade av Sveriges radio P1. De skulle göra en dokumentär och frågade Martin om han kunde tänka sig att vara med i egenskap av änglapappa. Journalisten ville nämligen visa fler sidor av att bli pappa än enbart den traditionella. Självklart ville min Martin, Mios pappa gärna vara med och berätta sin historia. Programmet heter Pappastrategier och kommer att sändas på P1 den 12 / 9 klockan 14.03. Tack älskling för att du orkade vara med, och tack Sveriges radio för att ni väljer att belysa även vår sida av föräldrarskapet.
(Det kommer även finnas att lyssna på på webben sen, återkommer med adressen dit.)

Nu på söndag kommer även Mammamelissa (mamma till Antonia och Gabrielle) vara med i programmet Verkligheten i P3 kl 20.00, och prata om hur det är att vara änglamamma.

Här är änglapappan och änglamamman på en strand i somras. De är starka och modiga och berättar sina historier om barnen som så få vågar tala om. Antonia, Gabrielle och Mio har föräldrar de kan vara stolta över!

6 kommentarer:

Amanda sa...

vad fint och starkt gjort. självklart kommer jag att lyssna på programmet när du lagt ut länken. Kramar!

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

Martin är världens häftigaste pappa! Heja, heja!:.))

Pst... på söndag klockan 20.03-22.00 sänds programmet Verkligheten i P3 där jag är med:.)) Lägger upp länk till det sedan också;.))

Tinna sa...

Oj, oj vad spännande. Skall sätta påminnelse på min mobil både till P1 och P3. Skall även spela in det sedan från webben. Så strongt, så strongt. Kraaaaam

Jörgen sa...

Heja Martin och heja Elfsborg...

"Mormor Lena" sa...

Det vill vi inte missa för allt i världen!

Sofia sa...

Heja Martin och Melissa !

Tänk vad stolta era barn måste vara över att ha så fina föräldrar.
Självklar skall vi lyssna, har sagt till alla jag känner att också lyssna på er.
Ni är såå starka som gör detta.
Många Kramar Sofia