28 september 2009

Mio 6 månader

Idag fyller du 6 månader, Mio. Det känns som om du var hos oss igår, samtidigt som det känns som en evighet sedan. Din pappa hissade flaggan för dig i morse och efter vi jobbat klart träffades vi vid minneslunden för att sätta dit ditt ljus som jag gjort extra fint till dig. Du fick gröna band, stjärnor och en vacker fjäril i guld och grönt. När vi kom hem hade du fått ett jättefint kort av M, K & lilla T. Ikväll skall jag och din pappa fira med lite ost och kex, för det tycker vi är godare än tårta. All världens pussar och kramar till dig , vår lille änglaprins.

.



5 kommentarer:

"Mormor Lena" sa...

Tänk... 6 månader sedan denna ljuvliga lilla kille kom till er, till oss. Jag tittar på bilden av honom och kan inte låta bli att le. Han är urbilden av det rofyllda barnet, man kan inte få nog av att se på honom. Han finns hos er, om än på ett annat sätt än vad ni hade tänkt, och han är sin mamma och sin pappa i en egen unik person. Grattis på 6 månadersdagen alla tre!

Amanda sa...

grattis på 6månaders dagen mio :) hoppas du får en fin dag ovan oss med alla dina änglakompisar. kramar till din mamma o pappa..//Amanda

Jesse sa...

Grattis Mio stora killen!
Hoppas dagen var fylld av mys & bus i himlen! Kramar till din mamma och pappa från Jesse, Caj Zack & Holly

Tinna sa...

Hjärtekram till dig och Martin! Tycker ni är fantastiska. Ja ibland kan 6 månader gå väldigt fort och ändå så långsamt. Hoppas ni hade en fin kväll ni båda. Det är ni värda till 100 %. Så fint att se den hissade flaggan. Och precis som mormor Lena skriver - att tiita på bilden på Mio är rofyllt. Han ser ut som det mest fridfulla barnet i världen. Grattis till hela familjen.

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid (v.41+) sa...

Åh, grattis Mio! Och grattis mamma och pappa!

Sex månader var både vemodigt och härligt på samma gång för oss... ett bevis på att vi överlevt så här länge trots allt... och ett bevis på att tiden går oavsett man vill eller ej... men efter sex månader började vi kunna göra annat än att bara överleva... vi började kunna LEVA på riktigt igen och det önskar jag er i födelsedagspresent från Mio:.))