05 november 2009

Efterlysning!

En väns hund, lilla Jerry är saknad sen igår. Han sprang bort i Önnered i Göteborg och all hjälp behövs för att hitta honom. Jerry är ljusgul och nyklippt, med en liten mohikantofs i pannan. Han är hämtehund från Spanien och har nyligen kommit hit till sin husse i Sverige. Då han fortfarande är skygg för främmande människor är det svårt att få tag på honom. Hans husse och hundkompis Fabian m.fl är ute och letar men behöver alla tips de kan få. Han är sedd i området men ingen har fått fatt i honom än. Den som ser eller hör något, ring mig 0704 067536 så förmedlar jag vidare till ägaren. Sprid gärna detta om ni känner någon som bor i trakten. Han har inte haft det så lätt i sitt liv så det är extra viktigt att han hittas fort.

Lille Jerry gosar i ett varmt knä i helgen som var.

6 kommentarer:

Madde sa...

Usch, vet hur det känns. Min älskade katt försvann nyligen men kom tillbaka efter några dygn, tack och lov. Hoppas ni hittar honom. Kram

Frida sa...

Fy vad jobbigt! hoppas han hittas snart!! Massa kramar. Puss

Nettan sa...

Usch så jobbigt. Men be dina bekanta lägga ut en efterlysning på vovve.se där finns många hundvänner som kan hålla ögonen öppna om de ser den lilla vovven.
Hoppas vovven kommer tillrätta snart.

"Mormor Lena" sa...

Självklart sprider vi informationen vidare! Vi hoppas alla att han kommer till rätta snart!

Tinna sa...

Jerry, vår lilla rugg-uggla, är hemma igen!!!! Tack alla som varit med och engagerat sig. Är såååå tacksam för detta. En trött Jerry hittades imorse och får nu vila ut i värmen hemma med filt och matte intill sig. Det har varit 2 sömnlösa nätter.... nu kan även matte o husse koppla av. Tack än en gång för all hjälp!

Nettan sa...

Så skönt att höra. Ta hand om varandra nu.