24 juli 2009

Mio`s pappa

Hej på er alla läsare och vänner. Jag är så himla glad för att alla ni tar er tid och är med oss i det vi går igenom. I dag var en kille här från Sveriges Radio och intervjuade mig för en dokumentär som skall sändas i P1 om några veckor. Det var skit jobbigt men ändå väldigt skönt att göra.
Jag känner att alla vi som behövt gå igenom dessa saker, eller kommer att få gå igenom det , måste få mer hjälp och förståelse än vad vi har fått. Sorg är inte tidsbestämt.....

Martin

5 kommentarer:

"Mormor Lena" sa...

Du har så rätt! Det finns en brist på förståelse och hjälp för de pappor och mammor vars barn stannade en aldeles för kort tid här på Jorden. Över 800 spädbarn varje år... det är många pappor och mammor det. Men vi pratar inte om det. Det är som att om vi inte pratar om det så händer det inte. Jag tycker att du och Jessica är fantastiska och modiga som delar med er av era upplevelser och känslor kring detta så känsliga ämne. Skriv gärna om när programmet i P1 sänds. Kram till er båda!

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

Så rätt!

Tänk om alla pappor var så modiga som du -då hade vi inte haft alla tabun kring våra döda barn, tvingats försvara oss mot fördomar om sorg eller bråkat med Försäkringskassor.

Det du gör Martin och det du gör Jessica bidrar till att de som kommer efter er slipper delar av det som ni nu handskas med.

Fram för fler modiga pappor och mammor!

Lilja sa...

Hej Martin!

UNDERBART att du ställer upp, det behövs, vi behöver alla höra vad du har att säga. Det kan aldrig sägas för ofta, jag hoppas att varenda kotte lyssnar. Jag vet en som lyssnar, Mio såklart. Han följer er i alla andetag, i alla tankar, i alla handlingar. Överallt är han där ni är, visst är det en härlig känsla att ta till när allt känns bottenlöst och svart. När tomheten är som starkast, när saknaden brister hjärtan. När är det dags, så ska också vi ratta in. Strongt av dig, jättebra! Hälsa Jessie. Kramiz till er båda!

Unknown sa...

Vilken fantastisk och modig pappa Mio har :)
Starkt av dig att dela med dig av det som hänt dig/er. Kommer att lyssna när det är dax. Hälsa Jessika
Kram sandra (J´s jobbarkompis)

jessi sa...

Det kommer att sändas i slutet på auguti ellerr början på sept. vi meddelar här på bloggen när det är!!! kul att ni vill lyssna!