16 april 2010

Ont i hjärtat

Ja det gör väldigt ont i hjärtat just nu. Tyvärr kan vi inte ha kvar hunden som skulle bott hos oss ett tag, och svaghjärtad som jag är har jag redan fäst mig vid henne. Mycket lek, mys och mycket skämma bort blir det dessa sista dagar. Lilla hjärtat .

2 kommentarer:

Amanda sa...

nemen gud så tråkigt..vad hände? varför kunde ni inte ha kvar henne? :O

beskrivning på blöjtårta:

köp en förpackning med blöjor ca 25-30 st brukar räcka för en tårta på tre "våningar".
rulla sedan i hop dem en och en och fäst en gummisband över..när du gjort så med alla sätter du ihop "korvarna" tillsammans i cirklar i lagoma storlekar och fäster med ett stort gummiband runt om..voila, så har du tre tårtbottnar av blöjor klara..
för att fästa dem uppe på varandra, ta små tunna blompinnar och stick igenom våningarna.se dock upp så att de inte syns..sen kommer det roliga nämligen dekorationen..
knyt sidenband runt varje tårtbotten så att gummibanden inte syns. färgade band ej genomskinliga. dekorera sedan med valfria saker tex nappar, nappflaskor, gosedjur, tussar, vantar osv..det är endast fantasin som sätter gränser på det..
när du är klar med det,gör ett tårtfat av papp som du klär in i fint presentpapper och sätt blöjtårtan på den..slå därefter in alltihop i genomskinlig celofan och knyt ihop med sidenband upptill..återigen voila, blöjtårtan är klar :D en perfekt present till någon som väntar barn eller nyligen fått barn..

trevlig helg..massa kramar Amanda

Jessica Lindström sa...

Hej Jessica, vad tråkigt vad är det med den stackars hunden?